Over LinnenatWork

Onze passie voor het helpen van hotels begint bij het begrip van de unieke uitdagingen waarmee deze branche wordt geconfronteerd. We begrijpen de druk van de voortdurend veranderende markttrends, de behoefte aan verbeterde gastervaringen en de constante zoektocht naar operationele efficiëntie. Het is deze diepgaande kennis die ons drijft om voortdurend te innoveren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die echt het verschil maken.

Maar onze passie gaat verder dan alleen begrip. Het is geworteld in de overtuiging dat de hotelindustrie een cruciale rol speelt in het creëren van memorabele ervaringen voor reizigers van over de hele wereld. Of het nu gaat om een luxe resort aan een afgelegen kustlijn, een boetiekhotel in een bruisende stad of een gezellige bed & breakfast in een schilderachtig dorpje, wij geloven dat elk hotel een verhaal te vertellen heeft en een unieke bijdrage levert aan het reislandschap.

Daarom streven we er voortdurend naar om hotels te ondersteunen en te versterken, zodat ze kunnen gedijen in een steeds veranderende markt. Dat doen we door hoteliers en bed & breakfast eigenaren te ontzorgen. Hoe? Door de beste producten te maken en te ontwikkelen waarmee zij hun gasten kunnen verzorgen. De beste meest comfortabele bedden, het zachtste en stevigste beddengoed, de lekkerste badjassen en slippers en de meest royale bedbanken. Zo kunnen de gastheren zich richten op datgene wat voor hen belangrijk is: gastheer zijn, en wij, wij zijn op de achtergrond, wij zijn er om hotels te helpen hun volledige potentieel te realiseren.

Onze passie voor het helpen van hotels is geen taak, het is een roeping. Het is een toewijding die diep geworteld is in ons DNA en die elke beslissing die we nemen en elke actie die we ondernemen, doordringt. Want als hotels gedijen, gedijt de hele reisgemeenschap. En daarom zullen wij bij Linnen at work altijd met onvermoeibare energie en onwankelbare toewijding blijven werken aan het versterken en ondersteunen van hotels overal ter wereld. 

 Al meer dan 25 jaar zijn we een begrip in Nederland, de Caribbean, België, Luxemburg, United Kingdom, Frankrijk, Spanje, Duitsland en ver daarbuiten. 

We helpen iedereen van groot naar klein over de hele wereld. 

 

LinnenatWork B.V Ambachtsweg 2 4854 MK Bavel Netherlands

+31 (0)88 572 7600 info@linnenatwork.nl KVK: 32127032 BTW: NL818560423B01

Neem contact met ons op

Of shop direct de hele look hieronder.