Door In 10 stappen naar een 5-sterren hotelbed

Door In 10 stappen naar een 5-sterren hotelbed

Als hotel of bed and breakfast wil je maar één ding: jouw gasten een onvergetelijke ervaring bieden waar ze voor terugkomen. De sfeer, service en uitstraling zijn natuurlijk belangrijk, maar niets gaat boven een geweldige nacht in één van jouw hotelbedden. Fris wakker worden, dát is wat gasten van jou verlangen. Laag voor laag bouw je dit eenvoudig op. In deze post vertellen we je het geheim van een 5-sterren hotelbed.

De boxspring
Hét fundament voor een 5-sterren nacht is de boxspring. Het is niet alleen dé eye-catcher binnen de kamer vanwege de luxe stoffering, maar de 7-zone pocketvering hotelboxspring zorgt tevens voor een zeer comfortabele ondersteuning van het lichaam. Na een lange reis, wandeling of werkdag wordt de gast uitgerust wakker en zal je bedanken voor de extra aandacht, stijl en comfort.

Het matras
Verliefd op de uitstraling is jouw gast al door de look-and-feel van de boxspring. Maar dan gaat de gast daadwerkelijk op het bed liggen. ‘’Wow, dit is uniek’’, zegt hij zodra zijn lichaam het luxe matras aanraakt. Het comfortabele koudschuim, traagschuim of latex matras veert op Bonell of op pocketvering. Omhels je gast in ongekend comfort en durf te kiezen voor een goed matras van Linnenatwork.
(Wist je dat onze matrassen voordeliger, comfortabeler én duurzamer zijn dan die van menig beddenmerk? 😉)

Topper
Een topper op het luxe matras is als de kers op de taart. Een topmatras is één van de geheimen van de ultieme hotelervaring voor gasten. De beste hotels en B&B’s passen toppers al een lange tijd toe op hun matrassen, omdat ze weten dat dit het hotelbed compleet maakt. Een topmatras is een matras van 6 cm dik dat je bovenop het standaard matras op de boxspring plaatst. Zeker wanneer je ervoor kiest om het matras mee te laten stofferen in de stof van de boxspring, raden wij je aan gebruik maken van een ‘topper’.
Tip: Kom eens liggen op deze combinatie van matras en een topper in onze showroom te Breda. Dan begrijp je waarom een gast dit verlangd.
Molton
Onmisbaar is de molton voor over het matras. Niet alleen zorg je hiermee voor een heerlijk zacht beschermlaagje voor jouw gast, het matras gaat én langer mee én blijft in betere conditie. Moltons zijn vocht opnemend en comfortabel. Kies uit katoen of katoen/polyester en wel of niet met PU-Coating. Dit is allemaal met elastiek rondom.
 
Hoeslakens
Ons gezamenlijke doel is een hoge bezetting van jouw hotel of B&B. Jouw topproducten moeten goed beschermd blijven bij een hoog volume gasten. Nadat de molton over het matras is getrokken, is het tijd om het matras + molton te bekleden met een kraakhelder linnen hoeslaken. Kies voor gekamd katoen, luxe Percal of voor het prachtige Percaline. Hoeslakens zijn beschikbaar van katoen of jersey met elastiek rondom voor een matrashoogte tot 30-40 cm. Zeer makkelijk te wassen.
 
Het dekbed en kussen
Omhels jouw gast in puur comfort. Jij weet als geen ander hoe belangrijk een goed dekbed en lekker kussen is voor een optimale nacht. Kies voor het toegankelijke micro enkel, kookvast, donzen dekbed of het luchtige zomerdekbed en veel meer. Ga voor een dekbed & kussen dat helemaal bij de kamer, locatie en jouw voorkeuren past. Wat extra hulp nodig? Bel dan even vrijblijvend onze adviseur (elke werkdag voor jou beschikbaar) of maak een showroomafspraak om alle dekbedden en kussens te voelen.
 
Dekbedovertrek
Een krakend linnen dekbedovertrek. Dát is wat voor 5-sterren zorgt. Met zijn hand strijkt de gast over het luxe hotel linnengoed. Het is lekker stevig, maar toch zacht. Het is warm, maar ook luchtig. Ja, dit is perfectie. Ga voor klassiek wit linnen met de Classic Uni-lijn, of kies een prachtig patroon met Milano of Satin Stripe bedlinnen. Dit zorgt voor de ultieme luxe hotelervaring. Ontdek ze op de website. Ook het bedlinnen is uiteraard te ervaren in onze showroom in Breda en Amsterdam.
Kussenmolton
Net als het matras en het dekbed moet ook het kussen goed beschermd worden tegen vocht en vuil. De ideale oplossing is een kussenbeschermer, ofwel een kussenmolton. Het kussen gaat langer mee en blijft lekker fris. Van waterdicht tot percaline. Bekijk alle mogelijkheden op de website.
 
Kussensloop
Een kussensloop geeft hetzelfde effect als een hoeslaken bij een matras met hierover een molton: extra bescherming en comfort. The best of both worlds. Ook de kussensloop is beschikbaar in luxe hotellinnen zoals Classic Uni, Satin Stripe Basic, Satin Stripe Superior en Milano. Dit geeft de luxe beleving waar jouw gast naar op zoek is.
 
De wow-factor
Wil je het bed van een 9.0/10.0 naar een 10.0/10.0 tillen? Ga dan voor een luxe bedloper, prachtige bedsprei en/of exclusieve sierkussens.

5-sterren hotelbed

Terug naar blog